GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ

Ideea de baza este ca am incercat sa fac un tur al berariilor inspirat din turul lui Carmen Ion vezi impresii care e un fb review dar din motivul ca nu am avut internet si nu mi-am localizat berariile pe google offline efectiv nu le-am gasit pe hartile de ghid cu praga de la hotel si nici pe google offline.
In concuzie dupa ceva bere la activ - in maxima urgenta de P... i a trebuit sa gasim la ora pranzului o berarie sa bem o bere buna.
Pasii ne-au adus dincoace de podul Charles pt ca am incercat in partea dinspre castel dar la ora pranzului au refuzat sa ne de-a o masa doar pt bere.
In concluzie am fost obligati fortati sa traversam podul si am venit dincoace de rau.
La capatul podului Charles am luat-o in stanga si am intrat in prima carciuma ce ne-a aparut in fata.
Carciuma se numea Kozlova Apropos.
Nu ne-au intrebat daca vrem pranz sau doar bere, ne-au dat masa.
Nu a fost nimic planificat dar pana la urma am luat si mancare si nu ne-a parut rau.
Dupa o analiza la rece am constat niste chestii relativ importante pentru alegerea unui restaurant in Prague:
Ca idee berea dincoace de rau (inspre centrul vechi) este la jumatate de pret fata de berea dincolo de rau inspre castel - nu asta a fost un criteriu dar la carciumile dinspre castel nu prea agreaza sa intri sa bei doar o bere la ora pranzului pt ca au cerere pt pranz cu masa. O bere de 0.5 pe aici prin zona era 70 - 80 coroane pe cand la kozlova aveai o bere de 1 l la acelasi pret.
Kozlova este cuplata cu berea Kozel care pot sa spun ca este pe locul 2 in praga.
A doua propunere (posibil sa fie expus si in alte ecouri - nu am verificat) este beraria U Medvidku care intradevar este un model de berarie. O atmosfera geniala. O bere geniala - cea mai buna din punctul meu de vedere pe care am baut-o in Praga - Budweisser. Nu stiu care e relatia lor cu berea Budweiser dar aici veneau grupuri organizate si ocupau locuri.
Meniul de mancare este cam la fel in toate berariile adica relativ limitat - dar aici am mancat un ciolan de porc excelent la rotisor - mult mai slab decat cel de la vytopna unde a fost la cuptor dar mult mai greu la stomac.
Vytopna intradevar este o destinatie f originala - berea e bere ca peste tot, mancarea e mancare la fel ca peste tot, dar atmosfera trezeste simturile de copil din oricare dintre noi.
Trimis de sorincos in 10.10.16 22:00:39
- A fost prima sa vizită/vacanță în CEHIA
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sorincos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Kozel e preferata mea din berile găsibile în Praga. Topesc 3 halbe pînă să vină mîncarea. Am înfometat familia de vreo 2 ori, colindînd pe străzile pragheze, în căutarea unei cîrciumi cu Kozel.
Budweiser se face la Budweis, adică Budejovice. E probabil cea mai cunoscută bere cehească.
@sorincos: Praga este inca un loc necunoscut pentru mine dar pe o lista scurta a dorintelor.
Cum insa sunt mare amatoare de bere in sezonul cald (iarna trec pe vin) am trecut acest articol la favorite si am sa tin cont de el cand voi fi acolo.
Si probabil ca am sa fac si eu precum @abancor am sa cutreier locurile in cautarea unor anumite marci si am sa testez cateva ca sa pot verifica topul .
Acestea fiind zise, declar ca am votat acest articol cu mare placere.
@sorincos: Bine că e răcoare afară, şi nu prea merge berea pe vremea asta, pentru că citind articolul mi s-a făcut o poftă de bere —.
Am testat anul acesta la Praga ceva bere de-a lor, mie mi-a plăcut Pilsen Urquell, iar soţiei Kozel.
Am oprit si la fabrica de bere Krusovice de unde am cumpărat câteva sticle direct de la fabrică, bună şi această bere.
Gata că nu mai pot, încep să salivez.
Toate cele bune
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Mar.2024 2 berării cu ștaif în Praga — scris în 15.10.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Mar.2024 4 mâncătorii faine în Praga — scris în 05.10.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Trei restaurante pragheze - jacuzzi culinar pe gâtlej — scris în 16.01.23 de Alina53 din GALATI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Džungle: Un bar minimalist cu suflet — scris în 01.07.23 de alexpetre2004 din ROTTERDAM [NL] - RECOMANDĂ
- Oct.2021 Cărnuri, sosuri groase/grase, găluște... Noroc cu berea! — scris în 31.03.22 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 [U Rodinneho Krbu Praga] Recomandare: U Rodinneho Krbu Praga - să mancati bine! — scris în 23.09.19 de silvia tudoran din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Pivovar a restaurace U Fleků] U Fleku, berarie, restaurant — scris în 24.08.18 de onesti60 din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ